Måndag

En ny vecka.. Ännu en jobb dag, mer också en dag närmare min ledighet :P Ska bli så himla skönt, bara längtar :)
Igår blev det sent på jobb, kom en 6:a utifrån precis innan stängning, men det gick fint :) Var bara hem sen och byta om till någe fint så bar det av till hemsen strax där efter.. Mycket folk men vi´hade trevligt :P En riktigt lyckad ute kväll med bea o vera.. Dock lite kallt när vi gick hem (desperat ringande efter en efterfest, haha) men väl i säng var det skönt att komma sig till sömns :)

Vaknade upp i morse, tyckte det var lite kallt i huset men väl ute i köket ser jag att det är 12grader(!!) Satan vad kallt det är i hemmet :S Men nu börjar värmen stiga, sakta men säkert :) 

Sitter framför brasan o laddar om batteriet inför ännu en kväll på hotellet... Snart fullt igen :)

P&K

Ps. Nytt liv, ny frisyr ;)



Torsdag

Vilken kväll Pedersen ;)

Ja och då var julafton över... Ett helt år kvar innan nästa... Men det gör ju inget, trött som fan på julbord.. Så rätt skönt att det är över, nu ser jag framemot ett nytt år.. Vem vet, kanske är mitt lycko år..  men ska väl inte hoppas på för mkt ;)

Jobbade igår oxå, gick fint.. var klara väldigt tidigt, åkte vidare hem och hade vin mys med elin, bea, erik, nadja o lovisa.. Sen när dom åkte hem var vi andra helt inställda på att sova, men då kommer ju bea på den oerhört fina iden att gå på efterfest.. Kl 2 på natten... Hmm jo men va fan, vi är ju inte dom som är dom ;) Blev att byta om lite fint och på med nytt smink sen vidare hem till D o T... Blev en lång men trevlig natt.. Kom i säng efter 6 tiden... kaffe fick hålla oss svaga vakna den sista timmen.. Inte så himla bra att vända på dygnet kanske.. men i morron blir det backen.. Ska bli nice :) Iaf några timmar, sen hem o sova lite innan jobb igen... ledig igen efter nyår.. Ska bli väldigt skönt :) Men är bra att jag får in lite timmar... Behövs för ekonomin ska gå åt plus igen...

Näe, sängen nästa... klockan är redan alldeles för mkt...

P&K



Tisdag natt :)

GOD JUL :D

Jo men se på fan då var julafton äntligen här... Och hur ska vi se till att den verkligen blir en trevlig sådan då? Jo upp vid 6(!) lite julklapps öppning och glögg innan elin ska på jobb, sen sova lite till :P kl12 är det grötätning med andra familjen(jobbet:P) halv 1 är det kalle anka & co som gäller :D O sen.. Ja jobb... Känns lite bittert när jag vet att två av mina älskade sambosar ska ha en massa julmys med matlagning/julmusik/julgodislagning m.m. här hemma... Sj ska jag göra mitt bästa för att få gästerna att ha en minnesvärd och trevlig julafton på Fossheim Hotell(dit hotell i hemsedal) ;P

Granen är huggen, gick ju jätte bra ;) Tryckte in den i elins lilla bil, när vi sen fick upp den i lägenheten insåg vi ganska fort att den är kanske i det längsta laget.. men va fan :D Ska de va ska de va ordentligt ;)
När jag nu kom hem från jobb tidigare ikväll såg jag hur fint mina sambosar har tejpat(!) fast grantoppen i taket, hahaha.. Ni är för jävla sköna alltså ;)

Näe, sängen nästa... Som sagt, upp tidigt i morgon.. Men va fan.. det är ju julafton :P

God jul familjen i sverige.. Saknar er :(

P&K
julgran


Måndag

Snart är då självaste julafton här.. Sj ska man jobba, men lite sambo mys med flickorna ska hinnas med :D Och kl halv ett sitter vi framför tv:n och skrattar till norsk kalleanka.. Ujuj, blir aldrig för gammal för det ;)

I går kommer det sjuuukt mkt snö, WooHooo, tänkte vi alla här i dalen, vaknar upp till värsta stormen.. Så sj hann jag aldrig ut i backen innan de stängde, mindre kul :/ Men men, får bli i morgon ist.. Ska elin o jag ut och göra backen osäker ;) haha
Annars så flyter dagarna på, jobbar, äter, sover... Ja å så klart står i backen, o kanske dricker en liten öl ibland ;P
Trivs som aldrig förr :) Har det så mysigt med "familjen" här "hemma" :) Hade inte varit samma sak utan er babes <3

Suttit o kollat på flygstol har vi oxå :) Förhoppningsvis kan det bokas i januari,,, Kommer inte gå på så mkt som vi trodde.. (ja pappa jag ska betala tillbaka mina skulder ;P) men resan kommer inte äga rum fören i nov09 så ni kan vara lugna där hemma :D Ska jobba heeeellllaaaa sommaren för det här vill jag faktiskt göra :) En liten backpacking på ca 1mån.. Lite försmak så man känner att man kan spara mer till en längre resa... Mmmm meee like :P

Får vi inte glömma turkiet i sommar oxå.. Gud vad jag längtar efter värmen ibland.. Missförstå mig inte nu, älskar snön och det är bara i backen jag kan vara riktigt lycklig just nu :) Men, lite sol... Hav och solstolar är aldrig fel det heller :P Så den 6/6 är det dags för en vecka i turkiet med sis... Woohoo ;) <3

Nu ska jag över till jobbet en sväng och säga hej, kolla lite inför veckan o så.. Vera har åkt så nu är det jag som bestämmer, moohhhhaahahaha :D Det tycker jag om, lite makt ;)

Gjort är gjort... Ha en bra säsong!!

P&K

Hero....

Where have all the good men gone and where are all the gods? 
Where's the great white Hercules to fight the rising odds? 
Isn't there a white knight upon a fiery steed? 
Late at night I toss and I turn and I dream of what i need 

I need a hero
I'm holding out for a hero till the end of the night 
he's gotta be strong and he's gotta be fast 
and gotta be fresh from the fight 
I need a hero 
I'm holding out for a hero till the morning light 
He's gotta be sure and he's gotta be soon 
And he's gotta be larger than life Larger than life

 Somewhere after midnight 
In my wildest fantasies 
Somewhere just beyond my reach 
There's someone reaching back for me 
Racing on the thunder and rising with the heat 
It's gonna take a Superman to sweep me off my feet 

I need a hero 
I'm holding out for a hero till the end of the night 
he's gotta be strong and he's gotta be fast 
and gotta be fresh from the fight 
I need a hero 
I'm holding out for a hero till the morning light 
He's gotta be sure and he's gotta be soon 
And he's gotta be larger than life
   
I the mountains neath the heavens above 
Out where the lightning strikes the sea
I can swear that there's someone somewhere watching me 
Through the wind and the chill and the rain 
and the storm and the flood 
I can feel his approach like a fire in my blood 

I need a hero 
I'm holding out for a hero till the end of the night 
he's gotta be strong and he's gotta be fast
and gotta be fresh from the fight 
I need a hero 
I'm holding out for a hero till the morning light 
He's gotta be sure and he's gotta be soon 
And he's gotta be larger than life Larger than life

I need a hero......

Torsdag

Ojoj, blev en lång kväll igår.. Men gudars vad trevligt vi hade :) Jag och flickorna tog och gjorde dansgolvet osäkert på cafen.. Det var ett tag sen nu man var ute och såg lite folk, skönt att få komma ut från huset lite.. Varit inne alldeles för mkt dom senaste veckorna.. Men iaf, efter cafen så blev det säsongens första efterfest :)  Jag, B, N,L Följde med hem till D & T  Där satt vi fram till tidig morgon och pratade, skrattade, spelade gitarr, lyssnade musik.. Det var väldgt trevligt :) Blev då inte så många sovtimmar inatt igen men men.. Tar igen det ikväll... I morgon börjar den jobbiga tiden.. Jobbar alla dagar utom en  frånomed nu till nyår.. Men sen kommer januari, lugnt o skönt.. Inte samma julstress. har man alllll tid i världen för att kunna kära sig bli bra i parken :) Mål för säsongen!! Bättre i parken :)

Nu ska jag återvända min uppmärksamhet till tv:n och krypa till rätta i soffan... Hmm vem vet, kanske hinner slumra en stund innan fjant kommer hem :)

P&K

onsdag

Nu är det jul här i vårt hus tjalalallaaalllaaaaa....

Då var första "personalfesten" över, haha :) Blev en väldigt trevlig kväll tillslut... En massa kos på hotellet.. Är ett så jävla bra gäng i år, kommer bli hur bra som helst :)
Blev någon öl för mycket kanske men det blev vatten när vi vinglade vidare till personal huset för efterfest.. Känndes riktigt bra :P I morse vaknade vi upp till en massa puder :D UNDERBART :) Så det blev att slänga på sig kläderna och hiva in frukosten sen backen :) Blev några skakiga åk i början men efter lite offpist så ordnade det upp sig.. Blev så himla glad när jag nu lärde mig något nytt idag :D Woohooooo, en klapp på axeln från mig till mig så att säga.. Men med en så bra lärare som jag har att åka med så kan det ju bara gå bättre :) Tack pumkin :)

Sen vidare hem till huset för att äta lite mat och sen somna i soffan.. Vaknade till liv för ca 1 timme sen och nu är det duschen nästa sen ska vi ut och svänga våra rumpor på cafen.. Alltid lika kul att träffa lite folk :) O på fredag börjar det långa arbetspasset för mig, många dagar kommer det bli men ska nog gå bra :) Har en massa bra servitriser med mig, så är inte specielt orolig :)

Har även fått höra att min älskade familj även kollar in här och läser om mit liv här i den älskade dalen.. KUL :D Men ni är jävligt dåliga på att komentera ;) Haha... Saknar er där hemma!! Men ses snart :P

P&K

Drömlexikon...

Precis som alla andra så drömmer  jag ibland väldigt konstiga drömmar.. Inge konstigt med det eller hur?? Har dock blivit några för mkt den senaste tiden så jag tog tag i saken och kollade upp lite i veras drömlexikon (jävligt bra bok att ha hemma i bokhyllan :P) Då kom jag fram till att jag har en massa innre känslor, typ att jag mår dåligt fast jag inte vet om det, att jag inte tillåtter mig själv att känna saker jag borde få känna :/ Hur sjukt låter inte det då?? Människan och kroppen är fan lustigt, kommer aldrig lära mig att förstå mig själv, och hur ska jag då kunna kräva att någon annan ska göra det?!  skumelt...

Nog om det :) Fortfarande förkyld, tråkigt :( Kan inte göra annat än att ligga hemma och dricka te och äta glass hela dagen.. Oerhört roligt... Ska väl se lite film oxå kanske.. Tråkigt att man har sett alla på datorn bara... men men, får väl se dom igen :) Några saltkråkan avsnitt kvar som jag måste plöja igenom, kanske lika bra att göra det nu, varken bea eller vera tycker om att kolla på det... fråga mig inte varför, själv tycker jag att alla astrid lindgrens filmer är dom bästa :D

P&K

söndag

Sliten är bara förnamnet!

Usch vad jag är trött i kroppen.. Jobbat många timmar och sovit för lite, och som pricken över i:et så har BEA ;) smittat mig, så är precis så där lagom iriterrande förkyld.. Bläääää.... Men ja det går väl över när jag gifter mig eller nått, jobbigt bara om man ska behöva gå så länge ;)

Annars har det inte hänt så mkt, blir en lugn och skön kväll framför tv:n, dom andra damerna är upptagna på annat håll men känns endå inte som om jag kommer orka vara särskilt social ikväll iaf...

Näe, lite mer te kanske så halsen snart är bra igen?, sen ladda ner någon bra film inför kvällen.. Oerhört roligt :D

P&K

Torsdag

Ligger i sängen och försöker bli lite vaknare, men går inte så värst bra kanske.. Spvit ca 3 timmar inatt så det är kanske inte så konstigt att man är trött, men får helt enkelt skylla mig sj :) Igår var det bransje fest, själv kom jag inte l'ngre än till förfesten men det är en annan historia, kvällen var iaf väldigt trevlig :)

Elin kom upp i tisdags oxå, känns bra nu när alla är sammlade :) 

Ska jobba frukost/servering i morron, är väl inte så värst peppad till det kanske men det får gå, mer timmar till emma :P Lönen kom igår oxå, känns bra.. men efter hyra*2 och lite annat som ska betalas är det inte mycket kvar utav den, är nog bra att man ska jobba så mkt nu innan nästa lön kommer, kan man få äta på jobbet :P hehe

Ska försöka vila lite innan jag ska hoppa in i duschen och sen vidare för att hämta upp bea.. Kanske lite saltkråkan kan få mig mer sömnig :D

P&K

Söndag

Då var helgen över... Känns riktigt skönt :)  Det tar mer på krafterna än vad man tror att jobba frukost/servering i två dagar, men ikväll får jag iaf ledigt och ska mysa med mina sambosar (höppas jag ;P) i soffan med film och popcorn :D I morgon blir det en heldag i backen med scones och kaffe :) Mysigt värre :)

På tisdag kommer elin upp igen, då är familjen samlad och huset är äntligen fullt :P Då kan säsongen börja på riktigt :P
Jobbar tisdag o onsdag, men har tagit ledigt på torsdag :) Behöver en dag att ta igen mig på, sen blir det en lång helg och en massa jobb över jul och nyår, ingen vila igen fören januari, men det går bra :) 

Blev en tur in till byn idag, skönt att få komma ut och röra lite på sig, inte samma sak när man bara springer runt på jobbet hela dagarna... Men var dock lite kallt, -18 men som sagt, skönt iaf :)

Ingen utgång ikväll inte, känns som om förra säsongen var vildare än vad årets kommer bli, men det känns faktiskt riktigt skönt att det kommer bli så :) I  år är det mesta dels backen som ska få all min tid :) Parken nästa :P

Julmusiken strömmar ur högtalarna och man kan ju inte få annat än julstämmning i kroppen :D

Ta hand om er...

P&K


Bara några bilder från den älskade dalen :P


Fredag..

Ja då har allt börjat igen, känns jävligt bra att man slipper frukosten i år :) Slitsamt för en nattuggla som mig att komma i säng tidigt och upp tidigt.. Ligger liksom inte i min natur.. men men, skönt att få sluta skapligt idag, var inte jätte mkt att göra men vi hade endå tre stora sällskap..  Alltid roligare när det ´finns något att göra hela tiden :)

Näe, duschen sen sängen.. Måste upp ännu tidigare i morron.. Bläääää

P&K

torsdag

Igår blev det lite  av allt :P Vin, öl, grogg... Mmm, men dock inte för mkt :) Var uppe tidigt för att skjutsa bea till jobbet sen åka vidare till backen.. Var helt ok, lite isigt men var bara att köra :P Träffade på jörgen efter några åk så fick lite sällskap :) Trevligt, försöker verkligen lära mig hoppa bra, mjoo, första gången bra höjd men dålig landning, andra gången dålig höjd med bra landning.. suck,.. men men, det kommer väl :) Bara att öva, öva, öva :)

Nu är det mys i soffan o en bra bok, upp vid 6 i morron, jobba frukost sen kväll, så behöver komma i säng tidigt...

Känns bra att jag inte känner mig så ensam som jag har kunnat göra ibland.. Trivs med livet precis som det är just nu,känns så ibla bra :) Njuter av att få vara i backen, jobba på ett super bra jobb och ha många av mina vänner runtomkring mig :) Kan inte bli bättre känns det som :)

P&K

Onsdag

Var uppe tidigt i morse för att komma väg skapligt tillbacken, var härligt att få åka lite park igen :P Kommer bli ännu roligare efter helgen då dom öppnar upp hela :P Sen for vi hem glad och nöjda efter några timmar i backen, tränade lite pilates och sen vidare till personal och bastade :D Nu ligger vi här hemma ja o vera helt utslagna i soffan.. Tror det blir till att sova lite innan bea kommer hem, sen in i duschen och göra sig vacker. Ikväll ska vi skaka rumpa på bar(t) ;)

Det är när man inte letar man hittar någon.....

P&K

Tisdag

Nu har dagarna bara flygit iväg igen, känns skönt när man har något att göra så gott som hela tiden :) I morgon blir det backen igen, härligt :P Kommit en massa massa snö, Me like :D

Har hunnit haft besök av både tosse o jakob och Linda o maria.. Var trevligt med sällskap :)
Lämnade av linda o maria idag i gol, känndes lite konstigt, det hade hunnit blivit lite som en vardag igen att ha dom här :) Har nog mycket att göra med att vi bode ihop förra säsongen.. Kommer sakna er sötnosar  :) <3

Jobbat lite till och från, men några timmar har jag allt hunnit fått ihop, känns bra :)

Ska väl ta och äta lite och sen kanske sticka :P Köpt nytt garn oooo så fint det blir ;) Hehe, känns som en gammal gumman :P

Ta hand om er <3

P&K