Fredag..

Varför ska allt man måste bära vara så tungt?! Är det inte en soffa, så är det en garderobe, är det inte en säng så är det en byrå.. Suck, men va fan.. Vad gör man inte för att det ska vara lite vackert i vårat hem? :) Vera ska på jobb sen så är ensam en stund i hemmet.. Ska plocka lite med mitt rum och diska.. Får ju besök på söndag så vill ju att det ska se fint ut :)

Jobba i morgon och frukost vakter nästa vecka, mmm ska nog gå bra, föröska komma i säng tidigt bara, hur nu det ska gå till..

Sunes Jul och Mamma Mia! är färdiga :D Blir film-mys och popcorn ikväll igen :) I går var det Horton och Dan in real life.. Film och mys i soffan är bland det bästa som finns, synd att man inte kunde göra det varje kväll :)

Myssugen....


<3

P&K

Torsdag

Hem kommen efter en kort men väldigt kall ridtur.. Fick ge upp halvvägs, lille Freddie ville inte rikigt göra som jag.. Men men ut en sväng kom vi iaf :) Han är ju dock väldigt snäll o söt :) Nu har känseln i fötterna börjar komma tillbaka, mmmm tack för braskamin :)

I går var vi ute o svängde våra lurviga på elgen.. Trodde det skulle vara fler folk men det var iaf rätt skapligt så här i början av säsongen :) Kul att få dansa lite, synd bara att dom inte kunde ha gratis öl i barebn, blir så himla dyrt när man ska ut, endå  drack jag bara två öl ute.. Suck, om mman ändå vore rik!

Besök på söndag.. Mmm ska bli trevligt :)

Ut i kylan o ta en cigg sen in igen och läsa bok under en stor filt.. Härligt :)

P&K

soffmys...

Sitter i soffan och myser med en bra bok och lugn musik, riktigt skönt :) Snöade lite, inte mkt.. Trodde verkligen att det skulle hålla i sig men kommer kankse mer senare under dagen :) Ska ut o gå en liten promenad sen till jobbet o hämta bilen, ja det är väl det mesta som händer idag... Solen skiner, en tur in till centrum och fönster shopa kankse, inte så himla roligt när man inte kan köpa allt man vill ha, men snart kommer lönen att rulla in igen :) Nya vinterdäck är dock ett måste, jävla skit :( Är så himla dyrt, känns som om det finns så mkt annat att lägga pengarna på, men men... 

Näe, tillbaka till boken :)

Saknar...

P&K

Lördag

Härligt det var att komma ut i backen igen :D Första åken var väldigt skakiga, men lär mig forfarande så va fan :) 
Sen åkte vi hem och gjorde våfflor o drack lite öl.. Mmmmm härligt det är ibland :D Efter en powernap så började vi fixa med lägenheten.. Har dock för lite utryme o för mkt saker, men det ska nog gå bra.. En sväng in till gol ska vi snart hinna med så ska det inhandlas lådor, hylla o spegel.. Kommer bli sååååå fint :) Känns skönt att allt börjar dra igång nu och att vi har det bra redan från början iår, att man vet när man ska få jobba o så.. 

Nu ska jag läsa lite bok sen blir det nog en promenad, kanske till jobbet... Trevlig, ta en kaffe med vera :) Är så himl fint väder, men det är +grader så snön smällter bort igen, men det kommer mer i morron igen :D

Saknar...

P&K

Väntar...

Brädan är klar, kläderna uppackade, nu är det bara att vänta ut tiden... Vill bara att klockan ska bli 10 så jag kan få lägga mig o sova, vill åka i backen så sjukt mkt att det gör ont i kroppen.. I morgon börjar det, allt drar igång, och som vi har längtat!!!!

Saknar faktiskt dig, fast du är sämstast ;)

P&K

Torsdag

Äntligen hemma igen :) Efter många om och men så kom vi fram tillslut, fast jag fick köra ;) Haha, det så kul att se bea försöka komma in bakom ratten ;) Men du gav det iaf ett försök hjärtat :) <3 
Men orsaken till att hon inte fick plats med sina ben var ju för att vi hade verkligen pakat bilen från golv till tak, haha :) Ska lägga ut kort så ni får se sen, var helt sjukt att vi fick plats med allt :P Men va fan, sparkar man lite och trycker så går allt ;)

Igår när vi äntligen kom fram var det bara att slänga ur all packning ur bilen, (allt står huller om buller i lägenheten, men det går bra) Och korka upp vinet, sen vidare till garagen, kuuulllll som fan att träffa en massa folk igen :D Alla lika trevliga och glada som förra året, härligt :P
O´bea blev kanon full, haha... trevligt ;) Var en lååånng väg hem, tar ca 15 min, haha ;)

Nu ska vi se vad vi hittar på för bus idag då :P Ska vara snäll o vänta med att väcka bea till klockan blir iaf 11.. då får hon inte sova mer ;) Bäst att leta fram alvedon tills des ;)

Det är nästan så att jag har börjat sakna er där hemma redan.. Men det här ska nog gå bra, vi ses snart igen :)

Vill mysa :(

Ska väl ta o läsa en bok eller så :)

P&K

Torsdag..

Trött, det är jobbigt att vara i nyköping o shopa med pappsen.. haha :) Men har iaf inhandlat massa nödvändigt till flytten.. Mmm fick en ass fin lampa, som man fick tre olika skärmar till, tackar så mkt papps :D Sen ja, lite gardiner, julgransfot ja det nödvändigaste ;) Haha

I morgon blir det tjejmiddag för hela slanten, mysfaktorn här hög :D Skulle behövas göra oftare men men.. Får njuta av kvällen som är :P

Är vekligen snart vi åker, känns lustigt att det är så nära nu.. men ska bli skönt att komma igång med jobbet igen och få stå i backen ;)

Jobbade på slottet igår, trevligt :) Blir ett bröllop på lördag bara sen får vi se hur det blir i maj när jag kommer hem.. Hmm inget bestämt men en massa idéer i huvudet :P Ska nog bli bra ;)

Näe nu måste jag sova, helt slut..

P&K

trött..

Har jag fixat med mina lådor idag?? Hmm näääeee, suck.. men orkar bara inte.. känns som om jag har alla världens problem på mina axlar, trött och grinig, mår illa göra jag oxå.. äsch då..

Men men.. I morgon jobb, ska blir skönt.. lite mer pengar till mig :P Och snart kanske bilen är sålt oxå, härligt.. Då är liftkortet räddat :D Måste ordna det om det inte blir så att jag blir av med bilen .. Blir väl ett lån till skulle jag tro.. Härligt med en massa massa massa skulder innan säsongen drar igång, precis som det ska vara ;)

Om en vecka sitter bea och jag här i huset och bara räknar timmarna tills vi kan åka iväg.. Ett nytt äventyr väntar runt hörnet :P Och vi bara väntar på det :)

Känns dumt att säga nej, men jag måste verkligen få vara utvilad, inge fel med en massa mys.. men just ikväll känner jag inte för det :/ Vet, är inte som alla andra ;)

Ska väl lägga mig o sova snart, sliten som fan.. Dricka massa vatten och hoppas att illamåendet lägger sig snart..

P&K

Snart...

Snart på väg igen :) Härligt...!! 8 dagar kvar i landet, snart blir det 7.. sen 6.. 5432.. Woohoo :P
Hade en väldigt mysig kväll igår.. mmm :P Fick dock sova på soffan igen, grrr.. blir då arg på mig sj för att jag är så jävla känslig.. suck.. men men :)

Ska ta tag i mitt liv och börja fixa klart med mina lådor.. i morgon kommer jag inte hinna sen är det helg och helt plötsligt så står jag där på tisdag kvällen o undrar vart fan min vecka har tagit vägen, haha :) Känner mig sj rätt bra vid det här laget ;)

In till björkvik o köpa cigg först, kanske någe gott att knapra på när jag är så duktig och städar ;)

Bea! Det kunde ha varit bankens fel ;) Hahaha.. jaja, okii.. Jag, emma nilsson, hade fel.. shit den var faktisk jobbig..!! Haha

P&K

Trött...

Fy fan vad trött jag blir på allt jävla krångel med pengar hit o dit.. hur jävla svårt ska det vara att sätta in pengar på ett jävla konto!! Fan man skulle jobba på banken ist, där verkar dom få betalt för att inte göra ett jävla skit!!

Hmm, något positivt var ju att bilen gick igenom iaf.. hurra hurra...

Ska gräva ner mig under en filt i soffan och vara arg ett litet tag innan jag tar tag i packningen...

P&K

sliten...

Fredag blev som vi hade trott, alla blev skit fulla, hade jätte kul, drack en massa onödigt skit, dansade, åt en massa äcklig fyllemat, och somnade på mamma pias soffa framåt halv 4... Härligt det är med fredagar :D
Lördagen mår jag dock lite dåligt över fortfarande... Vaknade vid 11, tryckande huvudvärk.. Sätter mig i köket och tar en cigg sen måste jag lägga mig ner igen, somnar om vid halv 1 när det blev tyst o alla gick, vaknade igen efter 5 på kvällen.. Hmm vart tog min lördag vägen..?? Visste inte ens att det hade varit jätte fint väder, fy fan vad dåligt!!! Så för att bea o jag skulle må bättre (eller inte) gick vi till coop och hyrde 2 filmer och så kalrt, chips och cheesballs ;) Ja o vi får inte glömma att nämna att vi drack pepsi max oxå,, mmmmmm
Väl tillbaka i lägenheten, ja men då får vi inte igång det där jävla PS2 spelet, så vi får lov att gå ut igen, hämta beas bror, han fixar det (och det var inte speciellt svårt..) och sen följa honom tillbaka.. Men sen fick vi äntligen slänga oss i dom älskade sofforna igen.. Mmmm älskar det, börjar dock få lite liggsår så var en himla tur att man skulle iväg till mammsen idag...

Men iaf, tack mina vackra flickor för en trevlig fredag ;) Bella, Anna.. Ni får ta er i kragen och komma upp i vinter och hälsa på oss :) Kommer sakna er ju ;)

Nu ska jag sätta på mig kläder, hitta laddaren till min mob, och göra mig fin innan folket kommer...

12/11

P&K