Kallt...

Usch, det blåser och snö/regnar ute... har ingen större lust med att gå utanför dörren idag, men men... måste ställa upp för laget :) O vet att kvällen kommer kunna bli galen, menar... bea, jag, bella o anna ska göra stan osäker ;) Mohaha :P

Gårdagen blev mysig.. slapp sova på soffan, tur för dig ;)

Ska väl hoppa in i duschen och bli som en människa igen :) känns onödigt att platta håret nu när det regnar.. aja.. får ha i en jävla massa spray så ska det nog gå bra :)

Mys med bea i kväll, mmm trevligt då :P Hihi

P&K

Halloween...

Ja så var det dags igen, för alla hopplösa små skit ungar att springa runt och knacka på allas dörrar och snylta till sig godis.. Fy fan det är ju så man mår illa!! (vill oxå vara liten igen ;P)

I morgon kommer dagen se ut så här..
*Plocka bland alla flyttlådor o försöka få någon ordning
*Åka in till stan, tända ljus för farfar, tänder på morfars grav på lördag...
*Sminka sig och göra sig vacker för att sedan gå hem till bella..
*Dricka en jävla massa vin och sedan vidare på förfest :)
 O det kommer som alltid sluta med att jag o bea somnar i mamma pias soffor, vaknar upp med ett huvud större än en fotbollsplan, må jätte dåligt, säga att vi aldrig mer ska dricka.. Sen börja göra oss iordning för ännu en härlig utekväll ;)

Sånt jävla skit väder det är ute sen då, om det nu ska snöa kan det inte göra det ordentligt... Dom här jävla skit flingorna som kommer ner nu hinner ju smälta innan dom når marken!! Uscha, tacka vet ja riktig snö :D

Gårdagen var väldigt trevlig måste jag även tillägga.. Drack vin och myste med bea, haha inte alla som har den turen och får göra det ;) Älsk<3

HOHO, säger ugglan ;)

P&K

2 veckor...

Känns helt otroligt att säsongen är så nära nu :) Kan ju nästan ta på backarna :D Å som jag längtar!! Vill bara dra på mig kläderna, fixa bootsen och dra åt bindningarna... Wiiieee, snart, snart, snart :D

Men det är ju helt normalt att sitta o bli full en söndag ute hos pappsen.. jodå, inge fel med det ;) haha.. Lonely... I'm så lonely ;) Men alltid trevligt, och sover som bäst efter några öl ;)

Snart halloween, men har liksom inte riktigt pengar till allt sånt :/ Det löser sig nog skulle jag tro..

Nu ska jag slänga mig i soffan igen, absolut bästa sättet att spara pengar på är att dega i soffan hos pappa hela dagen ;)

12/11 <3

P&K


Söndag...

Och idag fyllde pappsen hela 50 år!! :D gammla gubben.. Så hela dagen har jag vbara varit hemma och myst, bea har oxå varit här :) Sen kom syster, bror, svåger o farmor en sväng och åt :) Trevligt..
Nästa helg blir det schlager bar igen ;) Den här gången med bea o syster.. Galet bra :)

Jobbade även igår, gick fin fint :) Tro det eller ej men tycker faktiskt om att vara trevligt :P

Avslutat kapitell, lika bra...

Nu blir det snart soff-mys framför tv:n.. Pappa o carole får lov att vara sociala med lilla mig.. Känner mig lite ensam igen.. tråkigt tråkigt..

Morgon blir det massa skit snack o fika med bella o bea :) Otroligt trevligt :)

P&K

jobb...

Skoja inte att det var härligt att få jobba igår :) Låter helt sjukt, men om ni går arbetslösa utan att göra ett SKIT så förstår ni vad jag menar.. Härligt att få vara ute bland gäster i restaurangen igen.. Älskar ju att prata :) Och som sakt, alltid bra med lite extra pengar :P

Nu ska det fixas med rummet igen, men först lite kaffe :)
Ska in en sväng till stan ikväll o träffa bea/lilla syster/linda :) Men dock inge alkohol!! ;D

P&K

2000 kr fattigare :(

Jo men det är väl självklart att man ska bli tagen av polisen, i björkvik.. Va fan gjorde dom där??? Var himla tur att han var bra söt haha, näe men skämt o sido, så gick det med mitt liftkort, bara att bita i det sura äpplet och betala.. finns ingen annan att lägga skulden på heller precis, fanfanfanfanfan!! Ska iaf iväg och jobba om en timme, en bra nyhet, behövs lite timmar för att kunna betala av den här skulden som blir nu.. Ggrrr..

Vill inte vara inne en sån fin höst dag.. Vill vara ute och gå lång promenad sen krypa ner i soffan med en varm kopp te under en stor filt, kanske med lite sällskap oxå, aldrig fel ;)

Näe, ska väl ta tag i mitt liv och packa jobbkläder.. ta lite nässpray oxå kanske och smörja in mitt bränmärke på armen.. Wohoo, dagens höjdpunkt ;)

P&K

Ny vecka...

Mår faktiskt bättre idag :) Hostar fortfarande och täppt som fan i näsan men men, halsen gör iaf inte ont längre :)
Men nu har jag bestämt, vuxen som jag börjar bli ;) Att ingen utgång i helgen, På självaste lönings helgen ska jag vara hemma och ta det lugnt.. Ha, sug på den ni ;)

Blir säkert en lugn kväll hemma hos pappa på fredag skulle jag tro, alla andra ska ut så.. Lördag film och en massa mys med flickorna :) Och söndag fira pappasen.. han blir ju gammal, hela 50 år :P

Snart äta lunch.. Sitter fortfarande hemma hos mamma och kurerar mig, skööönntt :) Har kollat på film från när jag och mina syskon var små, haha.. Att man har varit så söt, kan man då aldrig tro ;)

P&K

Hals ont...

det är fan hårt att ligga på topp.. Efter helgens alla galenskaper så vaknade jag upp i morse med jätte tjock hals och skrovlig röst, guuuuud vad kul.. eller inte. fan hatar att ha ont i halsen, okej huvudet eller ett ben, menar det går oftast att lindra med en jävla massa alvedon, men halsen gör lika ont hur mkt du än trycker i dig!!! Ska nog slå mig ner i soffan igen ett tag, tycka synd om mig sj...

P&K

Barcelona...

Den absolut bästa presenten någonsin :) Kommer nog inte kunna förklara helan resan, det absolut bästa sitter kvar som minnen, kommer jag ta fram när det blir som kallast i vinter.. 28 grader varmt och sol, sverige släng dig i väggen!! haha :)

Ikväll blir det singstar med flickorna och sen ut en sväng.. I morgon schlager bar i e-tuna med syster, kusin o mor :)

ByeBye

P&K


hemlig-resa

Yes, kl 03,00,,, ses på torsdag kväll.. på fredag blir det utgång igen ;)


En dag i tage, hmm kanske kanske inte ;)

P&K

Lördag...

Ujuj, är bra sliten i kroppen nu :/  Men har haft det grymt kul nu under veckan då ;D O det måste jag tacka mina vackra flickor för <3
I onsdags blev det lite förfest med singstar hos bella sen blev det lilla krog, och vad hade dom om inte kareoke kväll ;) Woohooo, blev en lyckad kväll, mys ;) Säger bara Hard Rock Halleluja, Bella du är kung ;)

I torsdags mådde vi dåligt och vilade upp oss sen i går blev det safiren.. hade dock lite dåligt samvete över pappa så åkte hem en sväng och ät middag med gamlingarna sen fort tillbaka tillstaden för att börja dricka öl :P Åkte över till en kompis till kim, där vart det en seg start innan grabbarna vågade ta fram spelet, blev Asti och bowling, oxå där var Bella kung ;) Sen vidare till safiren, blev lite lämnad där på slutet men hade trevligt iaf :) satt med mikn rom o cola (mmmm gott ;P) Och pratade med petter och jocke, kvällen slutade hemma hos bella mysandes i hennes säng efter en pizza och en promenad hem utan skor(!)

TackarTackar mina damer ;) <3

I morgon rida sen staden...
På måndag kl,03,00 börjar den hemliga resan.. SKEPTISK!! ;)

ByeBye

P&K

Lill-lördag ;)

Och jag vet, alkisvarningen närmar sig med snabba steg.. men äsch, vi vill ju bara passa på att fira ju ;)

Igår på eftermiddagen hjälpte jag dock pappa hugga ved ;) stolt över det, är inte så lätt som det ser ut, men jävligt skönt om man är riktigt irriterad på någon/något.. Sen gick vi ut på en härlig höstpromenad :) En sån jag ska släpa med mig bea på idag, haha men det är så fint ute just nu, mår illa av att sitta inne för länge..!!

Så nu väntar duschen sen damsuga, orkade inte göra det igår kväll ;)

Sen in till staden.. I morgon häst... Fredag safiren... Shit, mycket på schemat just nu ;)

P&K

En måndag med skratt o vin ;)

Blev ett härligt slut på måndagen, åkte in till stan efter lite tv och satte mig tillrätta i beas soffa, vinet korkades upp och dvd filmerna börajde rulla :) Skrattar så sjukt mkt när jag är med den där sötnosen :D Så himmla gooo, love ya babe <3
Trots våran dåliga humor och vilda humör har vi alltid lika kul :)  I morgon blir det en öl på lilla för att fira att bea är helt klar med sin utbildning, GRATTIS :D  Och fredagen är uppbokad med en massa dans på safiren :)

På torsdag ska jag ut och kolla på hästen, ska bli kul :) Ska bli härligt att få något att göra under den tiden som är kvar här i sverige, längtar fruktansvärt mycket till vintern och hemsedal måste jag dock tillägga!!!

En helt vanlig måndagsnatt, fjant och klant sitter och dricker vin, arbetslösa och ensama.
Dom kollar på DVD på Datorn.
Skivan börjar att hacka.
Klant: Fan oxå, nu hackar det igen...
Fjant: mmm jo men det måste vara för att det blåser ute..
Klant:..... Va?? (Följt med en massa skratt...)

Fjant: Näe nu är det nog dags att gå o sussa...
Klant: Sushi??

Ibland är inte alla hästar hemma, för att vara härlig är dom flesta kvar på grönbete ;)

Nu väntar damsugaren... Jippie...

P&K


Höst..

Efter hela gårdagen full med massa regn och blåst öppnade jag ögonen och såg att den här dagen skulle bli mkt bättre :) Solen skinner och den värmer :) Så en kopp kaffe avnjuts på altanen, mmmm det är allt bra skönt med hösten, o alla des färger :D

Nu ska snart bilen bli vacker igen :) Den är så himmla skitig, vet inte riktigt hur jag har lyckats :/ Hmm, men iaf.. Lite vatten o bilschampo fixar det mesta :D

Sen blir det en promenad med pappsen när han är klar på jobb,,, Ungefär så ser min dag ut, hörde det ryktades om att vi skulle hugga ved ikväll oxå, men det är ju faktiskt rätt så kul :) Har man lite att göra, måste träna armarna, men slog iaf  min bror i armbrytning häromdagen, Wohooo ;)

På fredag tror jag allt det blir att svänga sina lurviga på safiren med darlo o "lillasyster" ;)

ByeBye

P&K

Ännu en helg förbi...

Och redan börjas nästa helg planeras, HÄRLIGT ;)

Inte mkt annat som har hänt, legat inne precis hela dagen, regnat en massa och blåst som jag-vet-inte-vad.. Men men, det var rätt härligt att glida omkring med myskläder hela dagen iaf så :) Nya tag i morgon, ska bli strålande väder så får bli en härlig höst promenad efter frukosten :) kanske man ska börja plocka lite med sakerna som ligger överallt på hela övervåningen... eller inte.. Det märks ju, om det kommer något viktigt imellan så gör det de, som kanske en fika med bea eller nått ;)

Ja inte vet ja, kanske kanske inte.. Hmm.. är iaf bara någon månad kvar innan norge så det gör väl varken till eller ifrån eller hur??

Sov så gott...

P&K


London baby...

Då var man tillbaka på svensk mark igen.. Haft en super bra weekend i london i 4 dagar, vi hann med rätt mycket :) Turistade som aldrig förr ;) Känns bra, behöver man inte göra alla turist sakerna (london Eye, Madame tusea(?) London dundgeon Big Ben m.m.) Kan man konsentrera sig på allt annat :) Som shoping m.m. ;) Kan iaf säga att det kommer bli fler gånger, redan i maj om jag får som jag vill ;)

Blev en utgång igår oxå, skulle bara ut o ta någpn öl men det vet vi väl alla hur det brukar sluta.. Blev väldigt full där ett tag men det går över under kvällen/natten :) Träffade några riktigt roliga killar och gick på efter fest, spelade fifa kl halv 4 i natt, haha ;) Trodde jag skulle vara bättre, skäms på mig! Skulle försöka oss på lite riktig fotboll men slutade med fläskläpp och en ond näsa,... det är tacken liksom för att man ska ställa upp och göra någe skoj .. ;)

Nu bär det av till sängen, ska bli skönt :) Ska åka och se på en häst i morgon som jag kanske ska rida lite innan jag åker tillbaka till norge, kulkul :)

ByeBye

Ps. Har fortfarande inte ändrat mig om att flytta, vill verkligen ha någe eget, PANIK!! Ds