Dunka mig gul & blå...

Ajj, vild helg, många blåmærken.. Men ska ikke klaga, før snart åker vi HEM !!!

Mindre æn 24 timmar kvar sen slutar vi!! Sverige, here we come!!! :P

Ælsk<3

Kyss og klem

På en hand...

Kan vi rækna dagarna som vi har kvar hær i svolvær... Ska bli skønt att komma ivæg och se något nytt... Haha, kænns som om vi har gjort den hær platsen nu ;) Vi ær redo før något annat :P

Inge jobb i sælen, synd.. Hade varit kul... Så vem vet, kanske blir norge i vinter igen... Det ær sånt som mærks så att sæga :P

Sista helgen i svolvær ær gjord, och fulla blev vi ;)

Næe, tillbaka till tv:n :P

Kyss og klem

500kr rikare ;)

Jo men visst, det var det vært før att jobba frukosten i går, vart lite kæmpigt nær man insåg att man inte skulle få så mkt sømn natten till søndagen men æsch.. man lever bara engång :) Var på nashspeil hos en "væn" från hotellet, spelade tv-spel och åt omelett macka, haha.. Inte varje dag man gør på en efterfest :P Somnade efter halv 6 på morgonen och kl halv 7 ringde klockan igen... Førsov mig gjorde jag oxå men det gick bra iaf.. 3 min vila på dagen mellan jobb och dær stædade man och packade væskan imellan oxå.. Sen var det bara att jobba och vara trevlig mot gæsterna igen.. Blev mkt á la carte och take away men det gick fint, med hjælp från linda och alexandra så fixade vi det galant :P

Sen vid 1 tiden væntade sængen, ljuvlig som aldrig førr :P Han nog inte ens lægga huvudet på kudden innan øgonen slog igen och jag sov djupt... Upp vid nio tiden och hæmta chefen sen vidare till jobbet før att æta frukost och gratta christian..!!

Nu har lønen kommit och jag ska gå o køpa telefonkort, hær ska det ringas :P

16 arbetsdagar kvar, sen får vi æntligen den efterlængtade ferien :)

Svolvær-Narvik-Boden-Umeå-Katrineholm

Saknar Fjant en massa massa massa!!!

Ett telefonsamtal... Bra? Dåligt? Det var skønt att få høra røsten igen iaf.. Tar tag i saken nær jag kommer hem ist.. Kænns sækert bættre då...

Kyss og Klem

Trøtter...

Haft en ledig dag... Men inte fått så mkt gjort iaf haha :) Sovit, ætit en god frukost, varit på jobbet och bara tagit det lugnt :)

Længtar till Umeå, det nærmar sig :P Ska bli sjukt kul, och en ny tatto blir det oxå ;) Lika bra så att sæga :D

Næe, snart bær det av hem igen... Sængen væntar væl...

Klant saknar sin Fjant grymt mkt!!! <3

Kyss og klem

28....

Dagar kvar o Svolær... Nu har vi gkort det hær stællet nu kænns det som... Vill bara att dom ska ringa från sælen och sæga att jag har jobb dær från nov, skulle va så jævla skønt...!! Vet ej vad man annars ska gøra i høst, vill inte stanna i k-holm længre æn nødvændigt!!

Ska bli kul att komma hem och træffa familj och vænner, min systers vovve oxå :P Men sen ær det bra, sen måste man bort igen.. Spyr på allt annars..!!

Tjoho, vad skulle man gøra utan linda hær trooo...?? Kul att få skratta av sig lite med den tokan.. HAHAHAHA ;)

Min lediga kvæll i lørdags blev inte av direkt, hade precis satt mig till rætta i soffan och førsta bandet på sommarkrysset børjatr spela.. Då kommer linda ut och medelar att det ær kaos i restaurangen, springer på 3 røda o byter om sen blev det att jobba några extra timmar iaf.. men men, mer pengar till mig ;)

Snart slutar linda, så ska sætta mig och kolla lite på jurasic park så længe :)

Ta hand om er dær hemma, den 14 ær det fest :D

Kyss og klem

En ledig lørdag kvæll...

Hærligt :P Men nu ær det ju så att alla pengar børjar ta slut och linda jobbar frukost i morgon så blir en lugn hemma kvæll efter jobbet.. Lite ovant men får gå før den hær gången ;)

39 dagar kvar, sen hemma igen.. ska bli skønt men ednå inte.. Vill hem och træffa alla man saknar, men sen vill jag ivæg igen... fortast møjligt!!

Snart bænka mig framfør tv:n men først lite mat :) Børjar bli lite trøtt på kina mat, synd.. det som ær så gott...

Kyss og klem...