Ullared nästa...

Jo men visst, är man arbetslös o ensam så tackar man inte nej nör spontana ideer kommer upp bland ens vänner.. Så på torsdag bär det av tilullared en heldag, ett äventyr oxå kallat ;)  Mer sånt!!!! :P

Annars då, jodå.. hade super äckligt tråkigt igår kväll vid 23 tiden så slängde ner lite ombyte i väskan och våldgästade lindas soffa :D Haha, somnade till film vid 02 och sen vakna av en telefon vid 11, usch.. Sliten...!! Men Elin har fått jobbet iaf och det ska firas :P Kanske inte så jätte mycket som vi hade hoppats i morgon eftersom ullared kom lite ivägen men träffas över ett glas vin blir det iaf :D Räcker för att jag ska kunna sova gott, haha ;)

Längtar så sjukt mycket till det blir slutet av oktober, så vi kan få åka iväg på riktigt igen :) Packa ner allt som ska med, sätta oss i bilen och köra till hemsedal :D Ingen vinter-semester planerad ännu..? Kan rekomendera hemsedal i norge varmt iaf :) Kännt för sin after-ski är det oxå ;) Inte mig någe emot, och att vi sen ska bo 4st festglada singel tjejer under samma tak oxå :D Sjukt kul vi ska ha :)

Nu väntar sängen och min braiga bok :P Fördömd av Johanne Hildebrandt, Tre tumar upp för den :D

ByeBye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback