Helg...

Veckorna går fortare känns det som, konstigt, har forfarande inget att göra om dagarna så tycker att dom borde gå lika sakta som förut, men men ska inte klaga när något känns bra :)

Lunchade med Linda, Emil & Rasmus idag, ja å maria kom förbi sen oxå :) Var trevligt, skönt att bara få sitta där med en kaffe och prata om allt mellan himmel och jord.. Inget som var särskilt vuktigt itan bara massa roliga saker :) Det var synd att elins mådde såligt så hon inte kunde komma med men det får bli en gång till innan vi åker igen, grabbarna bus är trevliga pojkar :D Haha

Å i morgon, wohooo ska emma ut på isen, kommer gå som det gick för bambi, shit.. Maria o Linda kommer inte kunna stå rakt, så mkt kommer dom skratta åt mig :X haha, äsch, man får väl bjuda lite på sig sj någongång :) Haha, Tur var väl att Maria inte heller har åkt på länge, skönt de :) Sen att Linda är värstahockey proffset, det behöver vi ju inte alls bry oss om i morgon.. Ska bara bli kul att göra något :) Trevligt med lite spontana saker, skridsko åkning och varm choklad :D Hihi, trevlig :)

Senare på kvällen blir det en trevlig hemma kväll med flickorna, lite bra film, dipp och annat smått o gått.. Å vin så klar ;) Inte en riktig fredag utan rödvin ;) haha, sen om bea och jag blir lite små fulla så där på kvälls kvisten då vet man aldrig vad vi kan ta oss till.. Haha :D

Nu måste jag sova om jag ska kunna komma upp till kl nio, massa saker att fixa, bre mackor och ordna med vamr choklad :D Långkallingarna ska på, vill inte frysa och vantar ska lettas upp :)

ByeBye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback